Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
olorin - 2005-07-27

Amikor programot váltunk, sokszor hiányzik, hogy a billentyûzet gombjai nem mutatják az aktuális funkciót. Vagy mégis? Ã?rdekes billentyûzetrÅ?l olvashattunk híradást az egyik internetes portálon.



Érdekes billentyûzetről olvashattunk híradást az egyik internetes portálon. Az 1995-ben alapított Art. Lebedev Studio, amely ma Oroszország legnagyobb formatervező társasága, ipari-, grafikai és webtervezéssel és interfészek mérnöki fejlesztésével foglalkozik. Saját kiadót, ügynökséget üzemeltetnek és három
szoftveres
fejlesztőcsapatot is foglalkoztatnak.[%IMAGE%]

[%TAB%]A tervezőcsapat azt tûzte ki feladatául, hogy elegáns és hatékony megoldásokat kínáljanak mindazokra a problémákra, amelyekkel ügyfeleik szembesülnek. Ennek ragyogó példája az a jól megtervezett billentyûzet, mely mellékelt ábráinkon is látható.

[%TAB%]A stúdió tervezői elvi kérdést csinálnak abból, hogy sem politikai pártok, csoportosulások, sem vallási szervezetek, sem magánszemélyek számára nem végeznek munkát. A stúdióban a hat stúdióvezető irányítása alatt 150 mûvész, mérnök és programozó végez olyan alkotómunkát, melyek eredményei mellett nem lehet úgy elmenni, hogy rá ne csodálkoznánk.[%IMAGE%]

[%TAB%]Itt bemutatott billentyûzetük mindenre alkalmazható, hisz a gombok tetején levő parányi
LCD
kijelző mindig az éppen aktuális funkciónak megfelelő képet mutatja, így az alaphelyzetben angol, orosz vagy akár magyar billentyûzet teljesen más képet mutat, amikor a Quake örömeit élezzük.

[%IMAGE%]