Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mezey - 2005-06-09

A Vodafone új, Hívódallam szolgáltatása segítségével mostantól minden ügyfele számára lehetÅ?ség nyílik, hogy maga választhassa meg, milyen dallamot halljon az Å?t hívó fél a kicsengési idÅ? alatt.

A Vodafone új, Hívódallam szolgáltatása segítségével mostantól minden ügyfele számára lehetőség nyílik (havidíjas és kártyás egyaránt, telefontípustól függetlenül), hogy maga választhassa meg, milyen dallamot halljon az őt hívó fél a kicsengési idő alatt.

A szolgáltatás segítségével a Vodafone előfizetői számos kategóriában vásárolhatnak zenéket, dallamokat, hangokat és effekteket - érdemes a kategóriákat gyakran böngészni, ugyanis a Vodafone egyedi, esetenként exkluzív hívódallamokkal áll elő. Csak a Vodafone kínálatában érhető el például a Black Eyed Peas együttes legújabb slágere, a Don´t Phunk with my Heart, vagy a Kistehén Tánczenekar Szájbergyerek címû nótája, valamint rövidesen Bódi Sylvi rövid vicces fogadó üzenetei.

A megrendelés és beállítás Magyarországon egyedülálló módon nem csak hang (IVR),
Internet
vagy a Vodafone live! wapos felületén keresztül történhet, hanem akár
SMS
-ben is, egyszerû kódok segítségével. Minden ügyfél, aki a szolgáltatást megrendeli, díjmentesen kap egy alap hívódallamot, valamint a díjköteles hívódallamok mellett rendszeresen változó akciós hívódallamokhoz is hozzáfér.

A megvásárolt hang beállítható ½alapértelmezett hívódallamnak½, ez esetben minden hívó fél az adott dallamot hallja; beállítható tetszőleges telefonszámokhoz - legyen az belföldi vagy nemzetközi, mobil vagy vezetékes -, valamint bizonyos időintervallumokhoz is rendelhető, különválasztva pl. a munkaidő alatt hallható dallamot a szabadidőstől. Több dallam vásárlása esetén természetesen különböző telefonszámokhoz különböző dallamok is beállíthatóak. A szolgáltatás előfizetőnként 25 hívóhangot képes tárolni. Egy dallam maximum 30 másodperc hosszú, ezt ismétli a rendszer a csengetés ideje alatt.

A szolgáltatásnak nincs belépési díja. A havidíj bruttó 300 forint, de 2005. július 31-ig az előfizetések díját a Vodafone elengedi. Az egyes dallamok egyszeri díja bruttó 250 forint, de a kínálatban díjmentesen választható dallamok is folyamatosan elérhetőek.