Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2005-05-23

Az LG nem rég bejelentette a világ elsÅ? földi, digitális multimédia adások fogadására és rögzítésére alkalmas laptopját.



[%TAB%]Az LG Xnote Express LW40-es szériába tartozó laptopok a legújabb
Intel
Centrino
Sonoma platformra épülnek, és a címben használt rövidítés az új laptop-kategóriának az angol elnevezése, vagyis Digital Multimedia Broadcast (DMB).

[%TAB%]Mi, felhasználók ezentúl laptopunk segítségével nézhetünk
digitális
TV-adásokat, ott és akkor, ahol és amikor jólesik. Az új modell 14
colos
szélesvásznú
(15:9-es képarányú) és 1280x768-as felbontású kijelzője tökéletes
DVD
-filmek nézésére. Az
LCD
képernyő éles, mély és tiszta színeket jelenít meg.

[%TAB%]A laptop minden multimédiás funkciót biztosít, amire szükségünk lehet, tudunk TV-csatornákat keresni, videókat felvenni, képeket rögzíteni, valamint a notebook rendelkezik egy intelligens frissítőrendszerrel is, ami automatikusan letölti és telepíti a kezelőprogramokhoz az aktuális javításokat. Az LW40-es gépek másik sajátossága, hogy a
DMB
modult lecserélhetjük egy optikai meghajtóra, így választhatunk, hogy éppen mire van szükségünk.

[%TAB%]Az új laptopcsalád többféle verziója lesz kapható, ezek közül a jelenlegi csúcsmodell (LW40-P1LK) 1.6GHz-es processzort, 512MB rendszermemóriát és 80GB-os merevlemezt tartalmaz majd, valamint ebben a modellben egy ATI Mobility Radeon x600-as videovezérlő lesz, így ha meguntuk a filmeket vagy a tévézést, nyugodtan betölthetjük kedvenc játékunkat, és kedvünkre szórakozhatunk eme csúcsgépen.