Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Ujsag - 2005-05-19

A Nokia legújabb, luxus verziójú mobiltelefonját, a Vertut kizárólag hölgyeknek szánja, annál is inkább, mert kellemes rózsaszínes-lilás színével nem kimondottan a macsó férfiak szívét fogja megdobogtatni.

A Nokia legújabb, luxus verziójú mobiltelefonját, a Vertut kizárólag hölgyeknek szánja, annál is inkább, mert kellemes rózsaszínes-lilás színével nem kimondottan a macsó férfiak szívét fogja megdobogtatni. Az ultra nõies, ultra klassz, ultra szexi telefon a 2005-ös év legnépszerûbb nõi modelljeként debütált.
Az élvezetet a porcelán burkolatba ágyazott polírozott billentyûk finom tapintásán túl a krokodil mintájú bõrtok is tetézi, ráadásul ez az igazán csajos darab rózsaszín háttérvilágítást és zafírkék kijelzõt kapott. De túl a formalitásokon, aki ilyen telefont vásárol, nem kell attól tartania, hogy bíráló megjegyzésekkel illetik, ugyanis a kis szépség egyáltalán nem buta: küldhetünk vele
MMS
-t, rendelkezik bluetooth-szal,
GPRS
-szel, hangtárcsázóval, és speciális Vertu csengõhangokat is megszólaltathatunk rajta.
Ez a csajos, második vonalbeli luxusmodell a vagány, magabiztos és modern nõknek készült, 2005 nyarától a párizsi, New York-i, Hong Kong-i és szingapúri üzletekben már találkozhatunk is vele. Férfiak, figyelem! Kitûnõ ajándék feleségnek, barátnõnek, szeretõnek!