Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
padmin - 2021-06-16

Világszerte 145 országban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált az LG tévéin a hirdetésmentes, video on demand alapú edukációs platform, a Highbrow.

A 11 évesnél fiatalabb gyerekek, valamint szülők és tanárok számára szóló oktatási tartalmak elsőként a webOS 4.0 vagy frissebb operációs rendszert futtató LG tévéken lesznek elérhetők.

 

A Highbrow alkalmazás a tanulók életkorát és érdeklődését is figyelembe véve, gondosan válogatott oktatási videók révén biztosít személyre szabott tanulási élményt. A platform könyvtára ehhez több mint 10000, többek közt tudományos, matematikai, zenei, művészeti és nyelvi audiovizuális tartalmat kínál. A Highbrow csapata a friss és izgalmas edukációs anyagok fejlesztésén világszerte több mint 200 alkotóval dolgozik együtt, köztük Pinkfonggal, a ‘Baby Shark’ című sláger szerzőjével is. A platform oktatási körökben már jelenleg is elismert, a világ számos pontján mintegy 100 iskolában használják.

 

A távoktatás elterjedésével számos országban a képernyő vált az első számú oktatási eszközzé. Az LG okostévék jelenleg is több mint egy tucat edukációs alkalmazással támogatják a fiatal tanulók hozzáférését különböző oktatási tartalmakhoz, a továbbfejlesztett böngésző pedig kényelmes használati élményt kínál minden korosztály számára.

 

Az LG tévék a vezetéknélküli képernyőtükrözés funkció – Androidon az LG ‘Magic Tap’, vagy az Apple eszközein az ‘Airplay’ – révén a párosítható okostelefonok, tabletek és
PC
-k tartalmát is képesek megjeleníteni. A ‘Magic Tap’ segítségével a kompatibilis okostelefonok ‘NFC’-n keresztül kapcsolódhatnak a legújabb, 2021-es LG készülékeken elérhető Magic Remote-hoz, így a tanulók még inkább elmerülve, fejhallgatóval is követhetik az oktatást.

 

A nézők szemének védelme legalább olyan fontos szempont, mint a kiváló képminőség, a 2021-es LG
OLED
tévék képernyője pedig az UL szakmai szervezet által tanusítottan villogás- és tükröződésmentes.* Mivel az LG OLED tévéinek képernyője a TÜV Rheinland Eyesafe® szemkímélő tanusítványt is kiérdemelte, a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekük látása tanulás közben sincs veszélynek kitéve.