Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk az LG
www.cloudmanager.hu
Mobil
sulaki - 2021-04-14

Az innovatív, új szintre emelt band hatalmas kijelzővel, valamint az egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával segíti a felhasználókat az egészséges életmódban...  

A Honor új szintre emelt, prémium okoskarkötővel bővíti okoskiegészítőinek kínálatát. A Honor Band 6 egy külsőben és tudásban is teljesen új okoskarkötő a sorban. 1,47 hüvelykes színes
AMOLED
kijelzővel, egészség-és fitneszkövető (köztük a véroxigénszint-mérés) funkciók széles tárházával, valamint kiemelkedő 14 napos akkumulátor-élettartammal új színt hoz az eddigi okoskarkötők sorába. Az új készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árral mindenkinek szól, aki támogatást keres a fitt és egészséges életmód elérésében. Az eszköz 49,9 eurós javasolt bruttó fogyasztói áron debütált Európában, magyar árcédulát április végén kap.


"Legújabb okoskarkötőnk - a Honor Band 6 - mutatja rendíthetetlen elkötelezettségünket az olyan prémium termékek fejlesztése iránt, amelyek segítik, bátorítják az embereket az egészségesebb és produktívabb életvitelben.”- mondta George Zhao, a Honor elnöke. "A nagyobb, továbbfejlesztett kijelzővel és fejlett egészségkövető funkciókkal rendelkező Honor Band 6 egyszerűvé, szórakoztatóvá és megfizethetővé teszi az egyéni egészség és fitnesz célok elérését."

Nagyban más- okoskarkötő 1,47"
AMOLED
kijelzővel


Az 1,47" méretű színes, 194 x 368 felbontású AMOLED kijelző az elődhöz képest 148 % -kal nagyobb felületen jeleníti meg az információkat, ezzel teljesen új szintre emelve a felhasználói élményt. A 2,5 D-s ívelt üveg és a jobb oldalon található gomb kényelmes használatot biztosít, a Honor okosóráknál és okoskarkötőknél megszokott széles óraszámlap választék pedig lehetővé teszi, hogy a készülék minden alkalomhoz tökéletesen illeszkedhessen. A menü számos különböző nyelven, köztük magyarul is elérhető, megkönnyítve az eszköz kezelését.

 

Bővített egészség- és fitneszkövető funkció választék1

A korábbi szériához képest még több funkció segíti a felhasználókat az egészségük követésében és az energikusabb mindennapok elérésében. A véroxigénszint- mérés2 (SpO2) eddig csak a Honor okosórákban volt elérhető, de most a Band 6 is megkapta ezt a funkciót, amely elengedhetetlen azok számára, akiknek fokozottan kell figyelniük a légzőszerveik állapotára és/vagy szeretnek mászni, túrázni. Emellett az optikai pulzusérzékelőnek és a pontos
AI
algoritmusnak köszönhetően a Honor Band 6 támogatja a 24/7 valós idejű folyamatos pulzusmérést is, amely riasztást ad rendellenes pulzusszám esetén.


 

A pulzus nyomon követésével a Honor Band 6 figyelemmel kíséri a felhasználók stressz-szintjét és vezetett légzőgyakorlatokkal segíti a stressz és a feszültség oldását.

 

A minőségi éjszakai alvás biztosítása ugyanolyan fontos, mint egész nap szemmel tartani a testünk jelzéseit. A Honor Band 6 alvásfigyelő funkciója segít azonosítani és naplózni a felhasználók napi alvási adatait, többek között a mély alvás, a könnyű alvás, a REM-alvás, az ébrenléti idő és a nap közbeni rövid alvások időtartamát. A készülék a mérések alapján személyre szabott értékeléseket és javaslatokat is nyújt a felhasználók számára az alvásminőség javítása érdekében.

 

Egyszerű fitneszkövetés az eredmények optimalizálásáért

A Honor Band 6 fitnesz támogatása különösen jól jön akkor, amikor nem elérhetők az edzőtermek vagy többet kell egyedül sportolnunk. Az eszköz 10 edzésmódot támogat, beleértve a kültéri és beltéri futást, a kültéri és beltéri gyaloglást, a kültéri és beltéri kerékpározást3, a fedett úszást, az elliptikus tréner használatát, az evezést és egyéb, szabadabb stílusú mozgásformákat, mint például aerobik. Az edzések során a Honor Band 6 átfogó, valós idejű adatokat szolgáltat, amelyek segítségével a felhasználók nyomon követhetik teljesítményüket és azt, hogy hol tartanak a kitűzött céljaik elérésében.

 

Az okoskarkötő 50 méterig vízálló, így ideális támogatást nyújthat úszóknak, mivel képes nyomon követni olyan úszással kapcsolatos értékeket, mint például a SWOLF-szám, vagy a karcsapások száma. A Band 6 hat különböző edzésmódot automatikusan felismer, így nem marad el az edzésadatok rögzítése.

 

Mindig naprakész a megnövelt, akár 14 napos üzemidővel

A Honor Band 6 egyetlen feltöltéssel átlagos használat mellett akár 14 napig, nagy igénybevétel esetén pedig akár 10 napig kitart4.A gyors töltési technológiának köszönhetően a felhasználók 10 perces töltéssel akár 3 napos használati időt érhetnek el5.

 

A Honor Band 6 okostelefonnal összekapcsolva hatékonyabbá és egyszerűbbé teheti a mobilhasználatot is. Az okoskarkötőn láthatjuk, ha üzenetünk vagy hívásunk érkezik, távolról vezérelhetjük a telefonunk kameráját6, vagy a kijelzőn láthatjuk az időjárás-előrejelzéseket a nap 24 órájában anélkül, hogy elővennénk a telefonunkat.

 

Nemzetközi elismerések

A Honor Band 6 eddig már több nemzetközi elismerésben is részesült: az Android Authority, a Phandroid és a Pocketnow szerint is a 2021-es CES-en bemutatott termékek egyik legjobbja a Band 6 volt.

SPECIFIKÁCIÓK:

Méretek: 43 mm (hosszúság) x 25.4 mm (szélesség) x 11.45 mm (vastagság)

Súly: 18 g (szíj nélkül)

Kijelző: 1,47 AMOLED színes érintőkijelző, 194 x 368 pixel, személyre szabható óralapok, magyar nyelvű menü

Dizájn: AMOLED kijelző keskeny kávával, HONOR Dizájn, speciális gomb piros jelzéssel, szilikon gumiszíj

Üzemidő: akár 14 napos üzemidő egyetlen feltöltéssel, átlagos használat mellett, 10 perces töltéssel akár 3 napos üzemidő érhető el

Akkumulátor: 180 mAh

Bluetooth: 2.4 GHz, BT5.0, BLE

Operációs rendszer: Andoid 5.0 és IOS 9.0 vagy ezeknél újabb rendszerekkel kompatibilis

Vízállóság: 50 méterig, 5ATM

 

Egészségkövetés:

 • Intelligens 24-órás pulzusfigyelés a TruScreenTM 4.0 technológiával

 • Véroxigénszint- mérés

 • Pulzusriasztások előre beállított adatok alapján

 • Személyre szabott alvástámogatás a TruSleep ™
  algoritmus
  segítségével


 • Cikluskövető naptár

Fitnesz és sport módok:

 • 10 különféle sportmód

 • 6 edzéstípus automatikus észlelése

 • Akár vízben is használható

 • Pontosan rögzíti a pulzust, a futási időt, a távolságot, a sebességet és a tempót

 • Előre beállított célok alapján visszajelzést ad mozgás közben

Okos asszisztens7:

 • Értesítés bejövő üzenetekről, hívásokról, emlékeztetőkről

 • Zenelejátszó funkció, könnyed váltás az érintőkijelző segítségével

 • Párosított okostelefon keresése
  Bluetooth
  hatótávolságon belül


 • Távirányító funkció a fotózáshoz

Kiegészítések:

1. A HONOR Band 6 nem orvosi eszköz. A mérési eredmények csak személyes referenciakét szolgálnak, nem orvosi javaslatok.

2. A HONOR Band 6 nem orvosi eszköz. A mérési eredmény csak személyes referenciakét szolgál, nem orvosi javaslat. A véroxigénszint- mérő funkció nem elérhető Japánban, Koreában és Tajvan piacán. A funkció a Health alkalmazással működik.

3. A szabadtéri kerékpáros edzés funkció csak a Magic
UI
2.0 és újabb, vagy a iOS 9.0 vagy újabb verziójú iOS eszközökkel érhető el. Ha más eszközökhöz csatlakozik, a Honor Band 6 nem jeleníti meg a szabadtéri kerékpározás lehetőségét.


4. Az adatok a Honor belső laboratóriumi eredményei alapján kerültek meghatározásra. A tényleges töltési sebesség és az akkumulátor élettartama a különböző környezettől és helyzettől függően változhat. A tesztelési környezettípusok a következőképp kerülnek meghatározásra:

Átlagos használat: Engedélyezett pulzusmérés és alvásfigyelés; rövid képernyő-ellenőrzés naponta 200 alkalommal, napi 50 bejövő üzenet, 3 bejövő hívás és 3 ébresztő, heti 30 perc edzés.

Intenzív használat: Engedélyezett pulzusmérés és alvásfigyelés, rövid képernyő-ellenőrzés naponta 500 alkalommal, napi 50 bejövő üzenet, 3 bejövő hívás és 3 ébresztő, heti 60 perc edzés.

A Honor Band 6 akár 3,5 napig használható, átlagos használat mellett, 10 perc töltés után.

5. Az adatok a Honor belső laboratóriumi eredményei alapján kerültek meghatározásra. A tényleges töltési sebesség és az akkumulátor élettartama a különböző környezettől és helyzettől függően változhat.

6. A távoli kamera funkciót csak a Magic
UI
2.0 vagy újabb verziójú Honor készülékek támogatják.


7. A zenelejátszás vezérlése nem érhető el iOS-eszközökön és néhány okos funkciót csak a Magic
UI
2.0 vagy újabb verziójú Honor készülékek támogatják.