Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2016-10-21

A QNAP® Systems, Inc.  bejelentette, a QNAP
Linux
Station-be teljes mértékben integrált Ubuntu 16.04 LTS multimédia applikációt. A
HDMI
kimenettel a QNAP
NAS
túlmutat az egyszerű tárolásra szolgáló
NAS
-okon, maximális szórakoztatási élményt nyújt akár egy házimozi PC.


 

A
HD
Station bejelentése óta, a QNAP leginkább a nyílt forráskódú platformokra és a szolgáltatások integrációjára összpontosított. Figyelembe véve a multimédia
szoftverek
fejlődését és az applikációk fejlesztését, a QNAP Linux Station az integrált Ubuntu 16.04 LTS operációs rendszerrel teszi lehetővé, hogy számos sokoldalú alkalmazást töltsünk le és telepítsünk az Ubuntu Software Center-ből.


 

A QNAP elkötelezetten halad előre a szoftverfejlesztési trendekkel párhuzamosan, ezáltal jobb szolgáltatási integrációt nyújt. A Linux Station Ubuntu kiegészítéssel, felhasználóink számos használatra kész szórakoztatásra és produktivitásra alkalmas applikációt tölthetnek le,” nyilatkozta Marcus Yang, a QNAP termékmenedzser. A felhasználók ezeket a változatos kiegészítőket az Ubuntu Software Center-ben érhetik el, melyek például a Plex Media Server, KMPlayer, LibreOffice, VLC és egyebek. A HDMI kimenettel a QNAP NAS Linux Station kiegészítéssel a
PC
-hez hasonlóan használható, így jobb termelékenységet és szórakoztatást nyújtanak.


 

Rendszerkövetelmények

  • Linux Station olyan QNAP NAS-ra telepíthető, melyben legalább 4GB
    RAM
    van. Támogatott modellek: TVS-x82, TVS-ECx80, TS-x79, TVS-x73, TVS-x71, TS-x70, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x53A, TS-x53Pro, TBS-453A, TS-x51+, TS-x51A és a TS-x51 családok.


A Container Station v1.5.1343 (vagy újabb) telepítve kell, hogy legyen a NAS-ra.

 

 

Minden védjegy, márkajelzés, márkanév, kereskedelmi megjelenés, terméknév és logó, mely a weboldalon megjelenik az azt bejegyzők tulajdonában vannak, ideértve bizonyos esetekben a QNAP-ot.