Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-09-30

29 Bubbles mosoda csatlakozott a WifiZone hálózatához

29 Bubbles mosoda csatlakozott a WifiZone hálózatához, így Budapest mellett már Érden, Kecskeméten, Székesfehérváron és Győrben is elérhető a biztonságos és ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatás. Az elmúlt 15 hónap során a WifiZone 130 ezer regisztrált felhasználója összesen közel 320 ezerszer lépett be a hálózatba, a böngészéssel töltött órák száma pedig meghaladta a 275 ezret is. A mostani együttműködés után a szakemberek a szolgáltatás további növekedésre számítanak.

 

„A Bubbles-ben mosás közben a vendégek beszélgetnek, interneteznek vagy olvasnak, így a mosás sokkal inkább kikapcsolódás, mint házimunka. Ehhez professzionális technológiát és kellemes környezetet nyújtunk. A vezeték nélküli internethálózatot a WifiZone biztosítja a mosodákban, gyors és biztonságos netezést lehetővé téve a Bubbles teljes hálózatán belül” – mondta Megyeri Gábor, a Bubbles International Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

„A mosószalonok vendégei egy gyors regisztrációt követően böngészhetnek az interneten, míg a frissen mosott ruháikra várnak. Készülékeik pedig a későbbiekben automatikusan kapcsolódnak majd az egységes hálózathoz hotspotjainkon. Felhasználóink bevásárlóközpontokban, vendéglátóhelyeken, nagy forgalmú közterületeken, művelődési intézményekben és hotelekben csatlakozhatnak díjmentesen a WifiZone professzionális hálózatához, anélkül, hogy adataik biztonságáért kellene aggódniuk. Reméljük, a Bubbles vendégei is örömüket lelik majd a rendszerben, és addig sem unatkoznak, míg lejár a mosás” – tette hozzá Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezető igazgatója