Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-01-16

A Noreg Kft. és a HP Magyarország bejelentették együttmüködési megállapodásukat, így a két vállalat számos területen szorosan együttmüködik a jövÅ?ben...

 
Napjainkban az egyre összetettebb vállalati rendszereket az informatikai vezetőknek úgy kell biztonságosan felügyelniük, hogy közben az üzletmenet zavartalan kiszolgálása mellett a meghatározott költségkeretet nem léphetik át. A HP BTO (Business Technology Optimization) üzleti technológiákat optimalizáló
szoftver
megoldásai az IT müködés minden területét lefedik, és segítenek megfelelni a teljes szervezetre kiterjedő üzleti kihívásoknak. A Noreg Kft. ezért döntött úgy, hogy kínálatát tovább bővíti a HP Software személyazonosság-kezelés és a megfelelés-kezelés megoldásaival.
 
„A Noreg Kft. a hazai IT szektor speciális információbiztonsági területén tevékenykedik, ezért tartjuk fontosnak a velük való együttmüködést” – mondta Bukits Róbert, a HP Magyarország szoftver üzletág igazgatója. „Mivel rendelkeznek jogosultságkezelési és szabályozáskezelési tapasztalatokkal, jól illeszkednek a HP Software profiljához. Az együttmüködés során főként a jogosultság menedzsment és a megfelelés menedzsment területére fókuszálunk, építve a Noreg Kft. széles körü audit és biztonsági szolgáltatási tapasztalataira” – tette hozzá Bukits Róbert.
 
„A most kötött együttmüködési szerződés révén a Noreg Kft. a HP hivatalos szoftver partnere lett, amely nem csak mindkét fél, hanem az ügyfelek számára is számos előnnyel jár” – mondta dr. Kőrös Zsolt a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója. „A HP által gyártott, világszerte elismert HP Software felügyeleti megoldásokkal bővítettük termékkínálatunkat, szakembereink pedig felkészülten várják ügyfeleink érdeklődését. A személyazonosság-kezelés területén szakértő kollégáink természetesen rendelkeznek a szükséges Accredited Integration Specialist (AIS) – Identity Management minősítéssel” -tette hozzá dr. Kőrös Zsolt.