Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2006-02-02

A Lenovo nemrég bejelentette, hogy három évre szóló támogatási szerzÅ?dést köt a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB). A Lenovo aranyfokozatú támogatóként ThinkPad notebookokkal, pendrive-okkal...

[%BOLD%]
A Lenovo, mint a 2006-os Torinói Téli Olimpia Játékok, és a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok számítástechnikai eszközöket biztosító támogatója, 2004 márciusában csatlakozott a nemzetközi olimpiai mozgalomhoz, és 2006 februárjától hazánkban is az olimpiai mozgalom támogatói közé lépett. A Lenovo szponzori tevékenységének hátterében álló célok között szerepel a márka ismertségének növelése, az alkalmazotti kultúra egységesítése, valamint a globális ügyfelekkel való üzleti kapcsolatok élénkítése.

A Lenovo a Magyar Olimpiai Csapat aranyfokozatú támogatójaként és számítástechnikai partnereként 18 db notebookot, hozzátartozó hátizsákot és pendrive-ot ad át a MOB-nak, emellett megbízható informatikai hátteret nyújt a csapat számára.

„Mint nemzetközi olimpiai támogatók, vállalatunk Magyarországon is szeretné megismertetni az általunk felvonultatott kiváló minőségû, innovatív technológiát és megbízhatóságot. Bízunk benne, hogy hozzájárulásunkkal további sikerekhez segíthetjük a magyar sportolókat az olimpiai versengések során” – mondta Gottlieb István, a Lenovo Magyarország vezérigazgatója.

Az olimpiai játékok nemzetközi számítástechnikai eszközbeszállító partnereként a Lenovo szállítja az összes számítástechnikai felszerelést a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékok és a 2008-as Pekingi Nyári Olimpiai Játékok, továbbá több mint 200 nemzeti olimpiai bizottság számára. Emellett a Lenovo asztali számítógépekkel, notebookokkal, szerverekkel, technikai háttértámogatással és szaktudásával segíti az olimpiai játékok sikeres lebonyolítását.

„A kínai alapítású, amerikai székhelyû és a világ számos pontján jelen levő Lenovo egyaránt szimbolizálja a modern, XXI. századi üzleti tevékenységet és a nemzetközi olimpiai eszme által is képviselt összefogást." - mondta Yuanqing Yang, a Lenovo igazgatótanácsának elnöke.

A Lenovónak az olimpiai játékokhoz kapcsolódó marketing tevékenysége 2004 márciusa óta folyik Kínában. A Lenovo asztali és hordozható számítógépei az Olimpiai Játékok Pekingi Szervező Bizottságának (BOCOG) napi tevékenységét támogatják. A Lenovo Európa- és Amerika-szerte a nemzeti olimpiai bizottságokkal együtt dolgozik a számítógépes támogatáson és egyéb helyi kezdeményezéseken.

„Mindig kiemelkedő fontossággal bír a Magyar Olimpiai Bizottság és a hazai olimpiai mozgalom számára, ha egy újabb támogató csatlakozik a Magyar Olimpiai Csapat szponzori köréhez. Örömmel tölt el bennünket, hogy ezúttal a nemzetközi olimpiai mozgalom egyik világszponzora, a Lenovo döntött úgy: a Magyar Olimpiai Csapatot külön is támogatja. Segítő szándéka bizonyíték számunkra, hogy élsportolóink eredményei milyen nagy értéket képviselnek mind a hazai, mind a nemzetközi sportszerető közönség szemében" - mondta el Dr. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

„Bízunk benne, hogy az idén Torinóban, majd 2008-ban Pekingben is rászolgálunk a Lenovo bizalmára, és a mostani szerződéskötésünk egy hosszú, olimpiai ciklusokon átívelő, sikeres együttmûködés kezdete" – tette hozzá dr. Kamuti Jenő, a MOB főtitkára.

„Ma már a legtöbb élsportoló edzésprogramjában szerepet kap a notebook. Rendszeresen használok egy mûholdas sebességmérőt és egy pulzusmérő órát, illetve esetenként videóra vesszük az edzéseimet. A készülékek szolgáltatta adatok a megfelelő
szoftverek
segítségével azonnal kielemezhetők a számítógépen. Az innen nyert információkból következtetünk arra, hogy a pálya, illetve a táv mely szakaszán van szükség további erősítésre, hol fáradok el, illetve esek ki a ritmusból” – mondta Horváth Gábor, kétszeres olimpiai bajnok és kétszeres világbajnok kajakozó.

[%BOLD%]A Lenovo, mint a 2006-os Torinói Téli Olimpia Játékok, és a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok számítástechnikai eszközöket biztosító támogatója, 2004 márciusában csatlakozott a nemzetközi olimpiai mozgalomhoz, és 2006 februárjától hazánkban is az olimpiai mozgalom támogatói közé lépett. A Lenovo szponzori tevékenységének hátterében álló célok között szerepel a márka ismertségének növelése, az alkalmazotti kultúra egységesítése, valamint a globális ügyfelekkel való üzleti kapcsolatok élénkítése. A Lenovo a Magyar Olimpiai Csapat aranyfokozatú támogatójaként és számítástechnikai partnereként 18 db notebookot, hozzátartozó hátizsákot és pendrive-ot ad át a MOB-nak, emellett megbízható informatikai hátteret nyújt a csapat számára. „Mint nemzetközi olimpiai támogatók, vállalatunk Magyarországon is szeretné megismertetni az általunk felvonultatott kiváló minőségû, innovatív technológiát és megbízhatóságot. Bízunk benne, hogy hozzájárulásunkkal további sikerekhez segíthetjük a magyar sportolókat az olimpiai versengések során” – mondta Gottlieb István, a Lenovo Magyarország vezérigazgatója.Az olimpiai játékok nemzetközi számítástechnikai eszközbeszállító partnereként a Lenovo szállítja az összes számítástechnikai felszerelést a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékok és a 2008-as Pekingi Nyári Olimpiai Játékok, továbbá több mint 200 nemzeti olimpiai bizottság számára. Emellett a Lenovo asztali számítógépekkel, notebookokkal, szerverekkel, technikai háttértámogatással és szaktudásával segíti az olimpiai játékok sikeres lebonyolítását.